Prva Indijka koja se skida za Plejboj

Agencije
Prva Indijka koja se skida za Plejboj

Bolivudska glumica Šerlin Čopra pojaviće u novembarskom izdanju muškog časopisa "Plejboj'', kao prva Indijka koja je pozirala naga za taj magazin.

Ova glumica, koja je ostvarila neznatan broj uloga u bolivudskim filmovima, pisala je uredništvu tog magazina i tražila da pozira gola.

U Indiji je već optužena da je osramotila svoju zemlju jer će biti prva Indijka koja će se slikati za taj časopis.

U razgovoru za Bi-Bi-Si na hindu jeziku, Čopra (28) je priznala da je pred njom težak zadatak. "Nije lako biti gola pred kamerama i izgledati dobro u isto vrijeme".

Iako je taj časopis zabranjen u Indiji, njeni zemljaci fotografije će moći da vide putem interneta.

„Ona nije seksi, ona je odbojna", napisao je jedan kritičar na tviteru.

Neki indijski kolumnisti napali su „Plejboj" zbog nazivanja gđice Čopre „bolivudskom legendom", ističući da je ona do sada imala samo minorne uloge.

„U vrijeme kada su nedužne žene širom zemlje predmet seksualnog zlostavljanja i poniženja, čovjek se pita da li će slike Šerlin Čopre povrediti integritet žene", napisala je komentatorka Gajatri Sankar.

Nimalo uzdrmana ovim kritikama, Čopra je nagovjestila da bi njen slijedeći korak mogli da budu seks filmovi.

Ona je rekla da mladi Indijci „hrle ka liberalizaciji i da nekonvencionalni životni izbori više nisu tabu".

No, uprkos mogućim osporavanjima sa kojima će se suočiti, Šerlin je ponosna na to što je uradila. ''Biću prva Indijka koja je naga pozirala za 'Plejboj' i niko mi ne može oduzeti to dostignuće", rekla je ona, dodajući da je njena sestra ponosna na nju, a da majci još nije saopštila svoju odluku.

Magazin "Plejboj", koji je poznat po fotografijama golih lepotica, osnovao je Hju Hefner u Čikagu 1953. godine. Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova zabranjen je u mnogim dijelovima Azije.

Za njega su tokom godina pozirale mnoge poznate žene kao što su Sindi Kroford, Kim Bejsinger, Ursula Andres i, u januaru, Lindzi Lohan čije je poziranje takođe izazvalo kontroverze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana