Propisi zakočili povratak Tanje Savić

Glas Srpske
Propisi zakočili povratak Tanje Savić

Tanja Savić, jedna od najpopularnijih zvijezda "Granda", vjerovatno nije mogla ni da sanja da će joj zbog australijskih propisa i komplikovane papirologije povratak u Srbiju biti prolongiran.

Naime, Tanja je odavno trebalo da dođe u Srbiju, ali uvijek joj iskrsne neki problem. Prije mjesec dana, pogoršalo se zdravstveno stanje njenog svekra, pa su svi bili fokusirani na njega. Sad se to koliko-toliko stabilizovalo i taman kad su ona i njen suprug Duško počeli da pakuju kofere za sebe i osmomjesečnog sinčića Maksima, pojavio se problem sa dobijanjem australijskog državljanstva. Tanja je davno podnijela potrebnu dokumentaciju, ali tamošnje birokrate traže dodatne formulare, papire, potvrde, pa opet moraju da odlože dolazak.

- Tanja, Dušan i Maksim trebalo je već da dođu, ali čekaju neke papire. Nešto se odužilo. Obećali su da će Tanji ovih dana iz ambasade poslati tu potrebnu dokumentaciju. Svi smo ih se uželeli, pogotovu malog sestrića Maksima, koga smo do sada, nažalost, imali prilike da vidimo samo preko skajpa - rekla Tanjina sestra Bilja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana