Propalo vjenčanje Ejmi Vajnhaus

Glas srpske
Propalo vjenčanje Ejmi Vajnhaus

Ejmi Vajnhaus najavila je da će se početkom februara ponovo udati za bivšeg supruga Blejka Fildera-Sivila. Ipak, čini se da od njihovog spektakularnog vjenčanja na Svetoj Luciji neće biti ništa s obzirom na to da Blejk ima drugu zaručnicu s kojom je viđen početkom mjeseca u Šefildu da razmjenjuje nježnosti, javlja "News of The World".

- Nismo stigli do spavaće sobe koliko smo željeli da vodimo ljubav, pa smo to obavili čim smo ušli u stan, u dnevnoj sobi - rekla je 31-godišnja Sara Aspin prije nekoliko sedmica na pitanje novinara o njihovim zajedničkim fotografijama.

Poslije žestokog seksa, dodala je ona, nastavili su da leže u krevetu i raspravljaju o planovima oko svadbe.

- Odlučili smo se za tropsko vjenčanje, a poslije toga smo planirali da odemo na medeni mjesec u Meksiko. Čak mi je rekao da želi da rodim njegovo dijete - rekla je brineta koja se nekoliko dana kasnije, ipak, predomislila.

Naime, iako joj je Blejk skidao zvijezde s neba i tvrdio joj da njegovog vjenčanja s Ajmi neće biti, 31-godišnjakinja je shvatila da je ona ta kojoj bivši zavisnik laže te je odlučila da prekine svaki kontakt s njim. Ipak, iako od njihovog vjenčanja neće biti ništa, pitanje je kako će reagovati kontroverzna Ejmi kada vidi fotografije svog zaručnika na kojima grli i ljubi drugu ženu. Čini se da bi Blejk, poznavajući Ejmi, mogao da ostane neženja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana