Promijenjen opis Helen Vud

Glas Srpske
Promijenjen opis Helen Vud

BOLTON - Bivša ljubavnica zvijezde Fudbalskog kluba Mančester junajted i engleske reprezentacije Vejna Runija, Helen Vud, pretučena je skoro do neprepoznatljivosti u jednom lokalnom pabu u Boltonu.

Dvojica muškaraca i sedam žena napali su nesrećnu djevojku, koja je završila sa slomljenim nosom, otiscima đonova na licu, podlivima i modricama na cijelom tijelu.

Helenini prijatelji kažu da je grupa prvo fotografisala i provocirala, pjevajući pjesme o Runiju, sa kojim je prošlog ljeta uhvaćena u seksu utroje. Oni su je provocirali tražeći njenu reakciju.

Vudova je prvo zamolila grupu da prestane sa uvredama i pogrdnim nazivima, ali je uslijedilo guranje, udaranje u glavu, a kad je pala na beton, napadači su počeli i da je šutiraju. Ona se u izjavi za engleske medije požalila da su žene bile posebno agresivne i da su je iz sve snage gazile cipelama sa visokom, tankom štiklom uz psovke: "J... te Vejn..."

- Uplašila sam se za svoj život. Mogla je neka štikla da završi u mom oku i da ga izgubim. Zaista je ovo neprijatno iskustvo - izjavila je Helen Vud.

Druga djevojka koja je priznala da je imala seks utroje sa Runijem, Dženifer Tompson, bila je primorana da napusti klub u Liverpulu prošlog mjeseca zbog maltretiranja. Ona nije prošla kao Vudova s povredama glave i tijela, ali je takođe imala mnogo neprijatnosti zbog bludničenja utroje sa robusnim centarforom "crvenih đavola" sa "Old Trafoda".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana