Progovorila vanbračna kćerka Kardašijana

Agencije
Progovorila vanbračna kćerka Kardašijana

Pošto su Kris i Brus Džener javno potvrdili da su se razveli, nastala je nova drama u porodici Kardašijan. Ako je suditi prema pisanju američkih medija, izgleda da će biti otkrivena stara, dobro čuvana tajna ove porodice.

Časopis "OK!" piše da Kim, Kloe, Kortni i Rob imaju sestru koja se navodno zove Emilija Morales. Dvadesetjednogodišnja djevojka je vanbračno dijete njihovog pokojnog oca Roberta.

Izvori bliski studentkinji Emiliji ispričali su novinarima da je njena majka u mladosti imala aferu sa Kiminim ocem Robertom dok je u Londonu radila kao sekretarica.

- Robert je imao tajne koje je skrivao od porodice - pišu mediji i ističu da Emilija izgleda baš kao i sestre Kardašijan.

Navodi se da Emilija studira prirodne nauke, ali i da je željna medijske pažnje.

Iz najpoznatije rijaliti porodice još se niko nije oglasio o ovim nagađanjima, a obožavaoci ne sumnjaju da će ubrzo saznati da li postoji još jedna sestra Kardašijan i da će fokus biti na otkrivanju tajne sestre Emilije Morales.

Tri slavne sestre Kardašijan ovih dana su u svađi. Sudeći prema navodima magazina "Lajf end stajl", Kortni je zamjerila Kim što je ostavila tromjesečnu kćerku Nort u Kaliforniji i otišla na put u Pariz na sedmicu mode.

- Kortni je svoju djecu kada su bili bebe mogla da ostavi na samo nekoliko časova. Ona smatra da je Kim postavila Kanjea i svoj imidž ispred bebe - navodi izvor blizak porodici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana