Prodavala voće na pijaci, a sada ne zna koliko novca ima (FOTO)

GS
Prodavala voće na pijaci, a sada ne zna koliko novca ima (FOTO)

MOSKVA - Manekenka i nakon petoro djece izgleda kao da nikad nije bila trudna, i aktivno se bavi modelingom, te ne čudi što je i dalje nosilac brojnih velikih revija.

Ruska manekenka Natalija Vodjanova, koja važi za jednu od najljepših žena svijeta, pojavila se na Dior reviji u neobičnom izdanju kakvo bi malo ko ovako dostojanstveno iznio. Lijepa plavuša blistala je u dugačkoj heklanoj haljini ispod koje je nosila donji veš u bijeloj boji, a preko je imala dugačak prsluk od ovčije kože.

Manekenka i nakon petoro djece izgleda kao da nikad nije bila trudna, i aktivno se bavi modelingom, te ne čudi što je i dalje nosilac brojnih velikih revija. Bijele salonke sa četvrtastim vrhom i skupocjena torbica zaokružili su Natalijinu kombinaciju, pa je ona na pravi način odigrala svoju ulogu ambasadora kultne francuske modne kuće.

Proslavljena Ruskinja ovog puta na reviju nije stigla u društvu svog supruga Antoana, od kojeg je nerazdvojna. Jedna je od rijetkih koja može da se pohvali da danas zaista živi život iz bajke, te da je ispunjena na svim poljima, ali daleko od toga da je sreću i blagostanje dobila na tacni.

Siromaštvo

Vodjanova je rođena 1982. godine u Gorkom, u Rusiji, u veoma siromašnom kraju i veoma siromašnoj porodici. Njen otac je stradao dok je još bila beba, pa je živjela sa bakom i majkom Larisom, koja se ubrzo preudala i dobila još dvije kćerke – Oksanu i Kristinu. Međutim, Oksana je rođena sa cerebralnom paralizom i autizmom, a drugi Larisin muž ubrzo je napustio porodicu, što je situaciju učinilo nevjerovatno teškom.

Da bi imale čime da se hrane, Natalija, majka i zdrava sestra su na pijaci prodavale voće i povrće, a skoro sav novac davale su za bolesnu sestru.

„Morala sam da naučim da kuvam, da brinem o sebi i svojim sestrama i da preuzmem obaveze koje nisu bile prikladne za dijete tog uzrasta. Od tada, od pete godine, više nisam bila dijete. Bila sam gladna mnogo vremena – navikneš se na to. Nosila sam cipele koje sam prerasla za nekoliko brojeva – bio je to mučan, neopisiv bol“, ispričala je manekenka jednom prilikom, dodajući da nije bilo praznika, odjeće, igračaka, ni privatnosti – sve tri sestre spavale su u istom krevetu.

Težak život za Nataliju trajao je do njene 15. godine, kada ju je, jednom prilikom baš na toj pijaci, primjetio agent iz jedne modne agencije i promijenio joj život. Njen život se promijenio bukvalno preko noći, dokazujući da bajke i dalje postoje, i u ovom savremenom dobu.

Pravcem na pistu

Natalija je ubrzo počela da radi u jednoj ruskoj modnoj agenciji, a za samo dvije godine uspjela je da zaintrigira svjetsku modnu scenu. U Pariz se preselila kada je napunila 17 godina, a modne ponude su samo stizale. Njen izgled, lijepo lice i poseban šarm donijeli su joj svjetsku slavu neviđenom brzinom.

Naučila je da govori engleski za dva mjeseca, a danas se može pohvaliti da se pojavila na više od 70 naslovnica Voga, da je šetala pistom na više od 200 revija i da je radila kampanje za gotovo svaki luksuzni brend.

„Ljudska priroda je da se brzo navikne na dobar život, ali ja nikada nisam zaboravila svoje porijeklo. Nikada nisam pokušala da to odgurnem od sebe. Moj instinkt, još od kada sam bila dijete, bio je da se borim, da preživim, da istrajem i budem odgovorna. Mislim da to ne možete da zaboravite“, rekla je Vodjanova.

Za kratko vrijeme postala je jedan od najtraženijih i najplaćenijih modela. Milonski ugovori, naslovne strane za Vogue i druge časopise, bila je zaštitno lice svjetskih brendova kao što su Gucci, Prada, Chanel, Versace, Hugo Boss... Natalija je postala treći najuspješniji model na svijetu i uspjela je da zaradi 20 miliona dolara.

Privatni život

Natalijin privatni život je veoma zanimljiv. Nakon velikog uspjeha u modnoj industriji, udala se za milijardera Džastina Portmana, sa kojim ima troje djece. Njihova ljubav je često isticana kao moderna bajka, s obzirom na to da je on bogataš plemićkog porijekla, a ona iz siromašne porodice.

Ipak, nakon devet godina braka, Natalija je odlučila da ostavi Džastina, a razveli su se u neprijatnim okolnostima.

„Osećao sam se kao iznošena Luj Viton torba, ponašala se prema meni kao da me se stidi. Kada je razvod okončan, otišao sam na rehabilitaciju od svega. Poslije, kada smo se čuli, rekla mi je da joj uopšte ne nedostajem i da joj ne pada na pamet da ponovo budemo porodica“, izjavio je Džastin nakon razvoda.

Da stvar bude još gora, Portman je završio u psihijatrijskoj bolnici na rehabilitaciji nakon svega.

Golupčići

Dok je njen bivši „princ na bijelom konju“ tugovao, Natalija se vrlo brzo snašla. Započela je vezu sa francuskim milijarderom Antoanom Arnoom, čije bogatstvo se procjenjuje na 84 milijarde dolara, što ga čini jednim od najbogatijih ljudi na svijetu.

Upoznali su se na snimanju kampanje za brend „Luj Viton“ 2008. godine, iako je početak njihove romanse usledio tek nekoliko godina kasnije. „Natalija se toga čak ni ne sjeća. Ali ja se sjećam trenutka kada sam je prvi put vidio i kada mi je vilica bukvalno ispala. Naravno, lijepa je, ali nije samo to. Ima nešto što ne može da se definiše; njen izgled, vazduh oko nje, postoji aura oko nje“, rekao je Antoan jednom prilikom.

Natalija je u braku sa njim dobila dva sina, Maksima i Romana, a dugogodišnju vezu su krunisali brakom na jesen 2020. godine, na intimnoj ceremoniji u Parizu.

Manekenka je na svom Instagram profilu tada objavila fotografiju i kratak snimak sa vjenčanja, na kojima je vidjeno kako par izlazi iz opštine.

Njen sadašnji suprug je izvršni direktor brenda „Berluti“ i dio LVMH grupacije, koja je u vlasništvu njegove porodice, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana