Prodaje nevinost za 400.000 dolara

Telegraf.rs
Prodaje nevinost za 400.000 dolara

Studentkinja iz Amerike Elizabet Rejn (27) odlučila je da proda svoje djevičanstvo za 400.000 dolara.

Zgodna studentkinja medicine je riješila da svoju nevinost proda isključivo zbog novca, jer je, kako kaže, to najlakši način da dođe do para, piše Telegraf.

"Za mene gubljenje nevinosti nije kao kod ostalih žena, koje taj čin smatraju uzvišenim i značajnim događajem u svojim životima", objašnjava ova plavuša.

Objašnjava da je za nju to samo fizički čin i da u njenoj ponudi nema ništa više od "biznisa".

"Seks je samo seks", kaže Elizabet i dodaje da nikada nije imala nikakav oblik seksualnog odnosa, kao i da nikada nije vidjela golog muškarca niti da je neki momak nju vidio nagu.

Elizabet kaže da je izlazila sa momcima, ali da te veze nisu trajale duže od dva ili tri mjeseca.

"Nikada nisam imala nekog ko bi me ubijedio da pomislim da seks predstavlja nešto više od fizičkog odnosa", objasnila je buduća doktorka.

Ona je pokrenula i sajt "elizabeth-raine.com " na kojem je, između ostalog, objasnila svoje razloge za ovu odluku i na kojem potencijalni "oduzimači nevinosti" mogu da ostave svoje ponude. Na sajtu je moguće vidjeti i njenu galeriju fotografija, ali na svakoj slici joj je prekriveno lice.

Početna cijena je 400.000 dolara, ali je zapravo riječ o licitaciji koja počinje 1. aprila.

Predstavljajući se ponuđačima na sajtu, ona ih je pozvala na jedinstvenu, uzbudljivu i seksi avanturu. Pobjednik će kao nagradu imati 12-očasovni "izlazak" s njom, u sklopu kojeg je i seksualni odnos.

Inače, Elizabet nije prva djevojka koja prodaje svoju nevinost. Podsjetimo, brazilska studentkinja je nudila svoje djevičanstvo na aukciji čak dva puta, a jedna Ruskinja je za oko 30.000 evra takođe prodala svoju nevinost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana