Procurili detalji neprijatnog susreta Dajaninig oženjenog ljubavnika i kraljevskog osoblja

Agencije
Procurili detalji neprijatnog susreta Dajaninig oženjenog ljubavnika i kraljevskog osoblja

LONDON - Tokom veoma javnog razvoda braka između kralja Čarlsa i princeze Dajane na vidjelo su izlazili brojni detalji njihovih vanbračnih afera, a jedna od njih bila je Dajanina veza s oženjenim političarem.

Kralj Čarls službeno se razveo od princeze Dajane 1996. godine, dok je proces odvajanja trajao puno duže. Jedan od mnogih razloga raspada braka su bile vanbračne afere, što sa Čarslove, što sa Dajanine strane.

Među brojnim Dajaninim vanbračnim vezama našao se i neimenovani oženjeni političar koji je bio poznat po svom šarmu.

Prema tvrdnjama stručnjaka za kraljevsku porodicu, Toma Kvina, zasad nepoznati političar hodao je pred osobljem Kensingtonske palate u donjem vešu, odlutao je bez pantalona a nakon svega toga nije uspio da se vrati u Dajaninu sobu.

Osramoćeni ljubavnik zacrvenio se kada ga je član osoblja pozdravio, a u drugim prilikama sakrio bi se iza zavjesa ili toalet.

"Dajana je brzo shvatila šta se dogodilo i otišla je da ga potraži, ali već ga je primijetio član osoblja, koji mu je samo rekao 'dobro jutro' i prošao pored njega dok se on smrzavao, crvenog lica i pokušavao da se pretvara da ništa nije loše", napisao je Kvin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana