Procurile privatnefotografije Selene i Džastina

Agencije
Procurile privatnefotografije Selene i Džastina

Mladi pop umjetnik Džastin Biber prvo je postavio, a zatim obrisao fotografije sa njegovog "Instagram" naloga na kojima se vide intimni trenuci sa Selenom Gomez.

Selena Gomez možda jeste otpratila Džastina Bibera na "Instagramu", ali autor i ujedno njena bivša ljubav i dalje dijeli njihove zajedničke fotografije na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Iako je sve izgledalo kao da se veza oporavila, Selena je prošle nedjelje ubacila crv sumnje kod svih i to putem nekoliko poprilično misterioznih tvitova u kojima je sugerisala da im je veza ponovo u problemu.

Možda u pokušaju da izgladi ovu situaciju, Džastin je na "Instagramu" objavio dvije privatne fotografije sa lijepom smeđokosom pjevačicom.

Na sada već izbrisanim fotografijama možemo vidjeti Selenu kako ljubi Džastina u rame dok, na drugoj poziraju za fotografisanje na zidu.

Izgleda da je problem između mladih ljubavnika nastao kada je Džastin izašao na večeru sa Kendal Džener, sa kojom Selena nije baš u dobrim odnosima i to za vrijeme Nedjelje mode u Parizu.

U međuvremenu, u cijelu priču se umiješala čak i mama Džastina Bibera sa ovim tvitom: "Znam da ga voliš. Znam i da ti je neophodna ljubav. Ali..."

Da li je Peti mislila na Kendal ili na Selenu, sigurno ćemo saznati u bližoj budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana