Pristalica sam slobodnog seksa

Glas Srpske
Pristalica sam slobodnog seksa

Najbolje rangirana italijanska teniserka, seksepilna Flavija Peneta, gostovala je u jednom televizijskom šou i tom prilikom, vrlo otvoreno, između ostalog, pričala o svojim fantazijama, homoseksualnim odnosima među teniserima, njenim simpatijama prema Maratu Safinu...

Ipak, najviše pažnje izazvala je njena izjava koja se tiče korišćenja nedozvoljenih stimulativnih sredstava u svijetu tenisa.

- Doping je prisutan u tenisu. Mislim da pojedinci konzumiraju kokain, ali to rade iz zabave - otkrila je djevojka rođena u Brindiziju i prva Italijanka koja je uspjela da se plasira u Top deset na WTA rang listi.

Četvrtfinalistkinja US Opena i bivša devojka Karlosa Moje trenutno nije u vezi, a pristalica je, kako je kazala, slobodnog seksa. Govoreći na tu temu, Peneta je otkrila i neke svoje fantazije.  

- Priča sa mnom i Mojom je gotova, jer je našao novu ljubav. Bili smo u dugoj vezi, tokom takmičenja smo živjeli zajedno i  imali smo običaj da se neobavezno seksamo čak i tokom turnira. Radila sam "ono" u svlačionici, a želja mi je da to probam i u avionu, na teniskom terenu, šljaci na primer - naglasila je Peneta.

Šarmantna Italijanka kaže da je Tomi Has, njemački teniser, pravi ljepotan, ali da nema dilemu s kim bi se rado "družila".

- Marat Safin je bez konkurencije, s njim bih svašta radila - dodala je Flavija.

Italijanka, koja je nedavno eliminisana na startu turnira u Tokiju, otkrila je da u svijetu tenisa postoji mnogo homoseksualnih odnosa, ali da njoj još uvijek niko nije prišao na taj način. Lijepa Flavija je u posljednje vrijeme bila na meti kolega, ali je i dalje, kako kaže, sama.

- Trojica ili četvorica tenisera su me startovali, posljednji je bio Brazilac, ali sam ga odbila, jer nije bio moj tip - zaključila je Peneta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana