Princeza Šarlin provela sama medeni mjesec

Glas Srpske
Princeza Šarlin provela sama medeni mjesec

Princ Albert od Monaka i njegova novopečena supruga Šarlin vratili su se sa medenog mjeseca iz Južne Afrike sedmicu ranije. Tokom odmora na upoznavanje sa predsjednikom Džejkobom Zumom došli su u jednom, a otišli svako u svom automobilu. Takođe, prema pisanju jednih od najprodavanijih afričkih novina, par je spavao u 16-ak kilometara udaljenim hotelima.

Zanimljive su i glasine koje cirkulišu otkako se par vjenčao, pa je tako navodno Šarlin bila prisiljena da se uda za Alberta kako bi se prikrili njegovi skandali. Navodno je pokušala tri puta da pobjegne prije svadbe, ali je na kraju sklopila dogovor sa Albertom da će, ako budu pet godina u braku, dobiti određeni iznos, kao i pravo na potomstvo.

Brojni mediji već predviđaju kraj braka koji samo što je počeo, a kao glavni razlog navode to što je Šarlin saznala da je Albert varao tokom veze, te da je za to vrijeme dobio još dvoje vanbračne djece.

Iako sa Albertom još nema djece, on ima sa dvije žene vanbračnu djecu, a sada se podvrgao još jednom testu kako bi se utvrdilo da li je otac i trećeg djeteta.

Tridesettrogodišnja Šarlin Vitstok prvi put je pokušala da pobjegne u maju, kada je bila u Parizu na probi vjenčanice. Tokom boravka u Francuskoj prestonici utočište je pronašla u ambasadi svoje zemlje.

Drugi pokušaj bjekstva, kako izvor blizak princezi tvrdi, bio je za vrijeme održavanja trke "formule 1" u Monaku.

Konačno, prošle sedmice, samo nekoliko dana pred vjenčanje, njoj su oduzeta dokumenta na aerodromu u Nici.

Tako je, ponesena emocijama, usred ceremonije vjenčanja nesrećna Šarlin zaplakala, na šta je njen suprug Albert bio potpuno ravnodušan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana