Princeza Kejt i princ Hari u vrhu najbolje odjevenih

Agencije
Princeza Kejt i princ Hari u vrhu najbolje odjevenih

Članovi britanske kraljevske porodice Kejt Midlton i princ Hari našli su se na vrhu "Veniti ferove" liste najbolje obučenih.

Vojvotkinja od Kembridža (30), koja je udata za Harijevog brata princa Vilijama, pojaviće se na septembarskoj naslovnoj strani magazina poslije jedne godine u kojoj je postavila modne standarde i trendove svojom mješavinom dizajnerske odjeće i konfekcije.

List prenosi da je princ Čarls potrošio oko 55.000 dolara na odjeću za Midltonovu, ali da je ona odbila usluge kraljevskog dizajnera i okrenula se Alis Temperli i Aleksandru Mekvinu, kao i prodavnicama "Topsson" i "T.K. Maks". Postavlja se pitanje, navodi "VF" da li bi očev prijedlog trebalo da prihvati Vilijam, koji se nije našao na listi.

Princ Hari (27) najbolje je obučen muškarac. Na drugom mjestu je bek Tom Brejdi, koji je oženjen manekenkom Žizel Bundšen. I princ i sportista prvi put su se pojavili na listi najbolje odjevenih.

Lista "Veniti fera" sastavlja se glasovima više od 2.000 modnih profesionalaca, novinara i trendsetera. Na listi su se našle i glumice Džesika Častejn, Dajan Kruger, Fan Bingbing, Lea Sejdu, manekenka Eletra Videman i muzičarka Ališa Kiz. Kod muškaraca, na listi najbolje odjevenih su i reper Džej Zi, voditelj Mat Lojer, novinar Morli Safer.

Kejt Midlton i princ Hari nisu jedino plemstvo na listi. Među najbolje odjevenim ženama je i šeika Moza Bint Naser iz Katara, danska princeza Mari i Gučijev model Šarlot Kasiranji, koja je četvrta u liniji za presto Monaka.

Britanski glumac Kolin Firt i njegova supruga Livija našli su se na listi najbolje odjevenih parova, dok je modni fotograf "Njujork tajmsa" Bil Kaningem (81) proglašen "modnim originalom".

+++

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana