Princeza Dubaija preko Instagrama rekla mužu da se razvode

GS
Princeza Dubaija preko Instagrama rekla mužu da se razvode

Šeika Mahra je napravila veliki presedan kada je javno objavila da se razvodi od muža i to preko Instagrama. Mnogi kažu da je hrabra i s nestrpljenjem čekaju da vide šta će se desiti.

Princeza Emirata Mahra bint Mohamed bin Rašid Al Maktum objavila je da se razvodi od šeika Mana bin Mohameda bin Rašida bin Mana Al Maktouma.

Ovu vijest je objavila direktno na Instagramu, na Engleskom jeziku navodeći da se razvodi od supruga zato što je on nevjeran njoj.

"Dragi mužu, zato što si zauzet drugim saputnicama, ovim proglašavam naš razvod, razvodim se od tebe, razvodim se od tebe, razvodim se od tebe.

Čuvaj se.

Tvoja žena."

S obzirom da se par vjenčao prošle godine, te da su u maju ove godine dobili ćerkicu svi sumnjaju da je u pitanju hakovan nalog princeze te da ona to stvarno ne misli.

Od kako je objavljena, princezina objava je momentalno postala viralna.

Obožavaoci i pratioci primijetili su aktivnosti kraljevskog para na društvenim mrežama, pri čemu su oboje prestali da prate jedno drugo i uklonili fotografije jedno drugog sa svojih profila.

Ljudi su mahom počeli da pozitivno komentarišu princezinu objavu, navodeći kako je hrabra. Jedan korisnik je napisao: „Ponosan sam. Tvoja odluka“, dok se drugi divio njenoj hrabrosti, rekavši: „To je samo faza života i nastaviće se sa dobrom i gorčinom i život ne staje ni za koga, prenosi Stil.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana