Princeza bira 40 haljina za prvo predstavljanje

Glas Srpske
Princeza bira 40 haljina za prvo predstavljanje

Savremena "Pepeljuga", koja se nedavno vjenčala za princa Vilijama, vojvotkinja Ketrin spremna je za kraljevske obaveze, od kojih joj je najvažnija turneja po Kanadi i glamuroznom Los Anđelesu.

Pripreme su u toku, a njoj će za ovo putovanje biti potrebno 40 haljina koje će izabrati između modela pristiglih od mnogih britanskih dizajnera. U izboru joj pomažu sestra Pipa, majka i privatna pomoćnica Helen Esprej. Uz želju da predstavi britansku modu na što bolji način i uspješno savlada svoje prvo službeno putovanje kao princeza, Ketrin odlazi i na časove francuskog jezika. Kao šlag na tortu prvog službenog putovanja, u posjeti Los Anđelesu dočekaće ih slavni Britanci Elton Džon, Gaj Riči, kao i porodica Bekam. Takođe, biće smješteni u luksuznom hotelu na Beverli Hilsu, a Arnold Švarceneger, koji je trebalo da se druži sa njih dvoje, zbog svoje preljube nije više na listi pozvanih.

Inače, kraljevski par princ Vilijam i vojvotkinja Ketrin prvi put su se pojavili u javnosti poslije medenog mjeseca u susretu sa američkim predsjednikom i njegovom suprugom Mišel. Ipak, sve su oči bile uprte u vojvotkinju i njen preplanuli ten.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana