Princ iz Dubaija se provozao u metrou

Agencije
Princ iz Dubaija se provozao u metrou

Dubai - Prestolonasljednik Dubaija i njegov otac, vladar superbogatog zalivskog emirata, viđeni su kako se voze metroom u Londonu uprkos činjenici da se njihovo bogatstvo procjenjuje na više od 10 milijardi dolara.

Princ Hamdan bin Mohamed al Maktoum, inače na društvenim mrežama vrlo aktivan član kraljevske porodice, napravio je selfi s ocem dok su se vozili metroom i podijelio ga sa svojih 1,85 miliona pratilaca na "Tviteru".

I princ i njegov otac šeik Mohamed bin Rašid al Maktoum, koji se često može vidjeti u tradicionalnoj arapskoj odjeći, ovoga puta bili su odjeveni u farmerke i majice kratkih rukava.

Kraljevska porodica Dubaija u Ujedinjenom Kraljevstvu posjeduje sedam nekretnina, uključujući posjed u Suriju čija vrijednost se procjenjuje na više od 70 miliona funti. Takođe, Hamdan je studirao na Kraljevskoj vojnoj akademiji Sendhrst i prestižnoj Londonskoj školi ekonomije.

Princ i njegov otac viđeni su poput bilo kojih drugih "običnih smrtnika" što je oduševilo njegove brojne pratioce na društvenim mrežama. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana