Princ Hari zaprosio Megan

Agencije
Princ Hari zaprosio Megan

Princ Hari i Megan Markle otputovali su na romantični odmor u Afriku, gđe je američka glumica proslavila 36. rođendan.

Prema pisanju britanskih medija, čini se da ljepotici poznatoj po seriji "Suits" ne treba čestitati samo rođendan, već i vjeridbu. Tračevi govore da britanski princ planira da zaprosi Megan ovog mjeseca, na dvadesetu godišnjicu smrti majke, princeze Diane.

- Hari je dugo planirao ovaj odmor. Sve je osmislio i potrudio se da bude romantično. Kampovanje pod zvijezdama, plovidba čamcem preko jezera i duge šetnje u kojima će uživati - tvrdi izvor blizak kraljevskoj porodici.

Prije nego što su otputovali na safari u Afriku, fotografi su na aerodromu uhvatili glumicu kako u ruci drži poklon u obliku mjehurića koji je navodno dobila od dečka. Nije poznato šta se skrivalo unutra.

Na portalima se već pojavljuju članci o tome na koji će sve način  Megan morati da mijenja svoj život.

Markleova će morati da prestane da jede školjke. Zbog mogućih alergijskih reakcija ili trovanja, svim članovima porodice je zabranjen ovaj delikates.  Jedino od najčudnijih pravila je to da u slobodno vrijeme neće smjeti da igra "Monopol". Možda ni vi sami niste igrali ovu društvenu igru godinama, ali sasvim bi bilo uvrnuto da znate da zbog nekog pravila ne smijete da se prepustite ovoj zabavi u časovima dokolice. Svim članovima porodice moraće da se obraća, ne po imenu, nego sa "Sir" ili "Ma'am". Osim toga, moraće da se navikne na to da će je malo ko oslovljavati po imenu, nego Njeno kraljevsko visočanstvo princeza od Velsa (ili Vojvotkinja, ako Hari dobije titulu vojvode).

    Neće moći da sjedne ili stane gđe god poželi. Ukoliko se nađe u društvu svih članova kraljevske porodice, uvijek će se tačno znati koju poziciju zauzima, a to je naravno određeno po činovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana