Princ Hari vjerio se sa Megan Markle?

Agencije
Princ Hari vjerio se sa Megan Markle?

Veza između glumice Megan Markle i princa Harija izgleda da je sve jača, jer je glumica nedavno uslikana kako nosi zlatan prsten na kom se nalazi slovo H, po svemu sudeći prsten je vjerenički.

Spekuliše se da će princ Hari i glumica ove godine zvanično saopštiti njihovu veridbu.

Hari i zvijezda serije "Suits" prije nekoliko dana prošetali su ulicama Londona držeći se za ruke. Oboje su bili obučeni u teget pantalone i košulje, a Hari je nosio kapicu na glavi. Ovo nije prvi put da su Hari i Megan javno pokazali svoja osjećanja jedno prema drugom. U decembru su ih paparaci fotografisali nakon odlaska u pozorište. Čini se da im je veza sve jača i svjetska javnost očekuje da će ove godine princ možda i zaprositi svoju tri godine stariju devojku.

Kako prenose britanski mediji i Kejt Midlton zvanično je upoznala djevojku princa Harija, a susretu je prisustvovala i princeza Šarlota.

Izvor blizak porodici je rekao da se Kejt zaista radovala suretu sa Megan i da zna koliko je to Hariju bilo važno.

- Kako je njegova majka, princeza Dijana umrla dok je Hari bio veoma mlad, Kejt ispunjava tu ulogu starije sestre. Veoma su bliski i on zaista cijeni njeno mišljenje što se djevojaka tiče - istakao je izvor.

Princ Džordž je bio u vrtiću i nije upoznao stričevu djevojku, ali je zvijezda susreta bila 20-mjesečna Šarlot.

- Megan se igrala sa Šarlot i odmah je zavoljela. Glumica je Kejt donijela i rođendanski poklon, divan, mali kožni dnevnik u kom Vojvotkinja može da zapisuje misli i citate koje voli. To samo pokazuje koliko je Hari ozbiljan sa njom i koliko želi da podigne vezu na viši nivo -  rekao je izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana