Princ Hari upozoren zbog nedoličnog ponašanja

Glas Srpske
Princ Hari upozoren zbog nedoličnog ponašanja

Princ Hari, koji trenutno boravi u Arizoni na obuci za pilota helikoptera, dobio je upozorenje od vlasti na račun raskalašnog ponašanja.

Hari se nalazi u američkom gradiću Džila Bend, gdje prolazi kroz posljednju fazu pilotske obuke u Americi.

Dok danju naporno vježba letenje, uveče se zajedno sa drugarima iz klase ludo provodi na žurkama, a njegovo raskalašno ponašanje zasmetalo je gradonačelniku.

- Gradonačelnik Ron Henri je princu Hariju jasno stavio do znanja da mora da se ponaša kako treba, posebno u kontaktu sa gradskim djevojkama, jer je Džila Bend povučeno mjesto koje njeguje hrišćanske vrijednosti - rekao je izvor blizak princu.

Prije Arizone Hari je boravio u Kaliforniji, gdje je imao aferu sa jednom konobaricom, pa stanovnici malog grada s razlogom strahuju za svoje žene i kćerke.

Američki sajt o poznatima "Rumourfy.com" nedavno je objavio fotografije princa koji se zbližio i flertovao sa lokalnim djevojkama, a na jednoj od fotografija princ Hari ljubi atraktivnu brinetu u pauzi između tekile i piva.

Britanski princ prošlog ljeta proveo je sa prijateljima jedan vikend na Hvaru, gdje se ludo provodio u diskoteci "Veneranda".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana