Princ Hari na skijanju sa novom djevojkom

Agencije
Princ Hari na skijanju sa novom djevojkom

Ekskluzivni snimci iz švajcarskog skijališta Verbijer, koji su za kratko vrijeme obišli svijet, prikazuju princa Harija u zagrljaju svoje nove djevojke, manekenke Kreside Bonas.

Svi koji su bili prisutni prošle sedmice u Verbijeru svjedoče da se oboje ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri, a jedan od gostiju ovog skijališta svjedočio je da se nisu obazirali na znatiželjne poglede, te da mu je Kresida za vrijeme večere u lokalnom restoranu sjedjela u krilu.

 Iako se na fotografijama zbog skijaške opreme ne može vidjeti da se radi o princu Hariju, to je potvrđeno iz više izvora, koji dodaju da je zaljubljeni par iskoristio svaki trenutak za razmjenu nježnosti.

Inače, zajedno sa njima u Verbijeru je boravio i Harijev stric Endrju sa kćerkama Betrise i Judžin i bivšom suprugom Sarom Ferguson. Kako mediji prenose, Kresida je dobra prijateljica princeze Judžin, koja je par, navodno, i spojila.

Kresida Bonas je kćerka poznatog biznismena Džefrija Bonasa i ledi Meri Kurcon, poznate manekenke iz šezdesetih, koja se udavala čak četiri puta. Jedno je od prepoznatljivih lica londonskog džet-seta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana