Princ Hari i Pipa Midlton u tajnoj vezi

Agencije
Princ Hari i Pipa Midlton u tajnoj vezi

Američki tabloid "OK!" tvrdi da su brat princa Vilijama i sestra Kejt Midlton u tajnoj vezi.

Princ Hari (31) i Pipa Midlton (32) već tri mjeseca se tajno viđaju, a samo Vilijam i Kejt su ih "uhvatili na djelu".

Magazin "OK!" otkrio je i intimne detalje njihove afere, uključujući i to kako su proveli svoj prvi sastanak, kao i to da između njih postoje simpatije već godinama.

Hari je, navodno, Pipu primijetio na vjenčanju svog starijeg brata i njene sestre i tom prilikom su flertovali.

- U jednom trenutku Kejt je otišla da provjeri šminku i pronašla ih u strasnom zagrljaju u kupatilu - rekao je izvor. Kejt je, dodaje, bila veoma bijesna zbog ovog incidenta.

Hari je, ako je vjerovati ovom tabloidu, nakon toga mjesecima pokušavao da osvoji Pipu, ali je ona odbijala njegova udvaranja jer se plašila da će to uznemiriti vojvotkinju od Kembridža.

Vremenom su oboje počeli da se viđaju sa drugim ljudima. Pipa je izlazila sa Nikom Džeksonom (37) tri godine, da bi u oktobru ove godine raskinuli. Hari se zabavljao sa manekenkom Kresidom Bonas (26) i Čelsi Dejvi (30). Ipak, emocije prema Pipi nikad nisu nestale.

- Između njih je oduvijek postojala seksualna tenzija, čak i kada su se zabavljali sa drugim ljudima - kaže izvor.

Igrom slučaja ove jeseni su oboje ostali bez partnera, a jedne večeri Pipa se pojavila na Harijevom pragu "u uskim pantalonama i prozirnoj majici".

- Hari je zapalio svijeće i pustio romantičnu muziku. Pili su vino i jeli večeru koju je on pripremio - priča izvor. Šta se desilo poslije, nije poznato, ali magazin tvrdi da je Pipa otišla kući tek u tri časa poslije ponoći.

Njihovu tajnu romansu otkrio je princ Vilijam koji je jednom prilikom došao u Harijev stan i našao ih u kompromitujućem položaju. Nije mu se dopalo ono što je vidio, ali je svjestan da ne može ništa uraditi da to prekine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana