Pretučena kćerka Kim Bejsinger

Agencije
Pretučena kćerka Kim Bejsinger

Ajerland Boldvin, kćerka glumačkog para Kim Bejsinger i Aleka Boldvina, pretučena je prije nekoliko dana u blizini svog doma u Malibuu.

Dok je šetala sa novim momkom Džonom Kosikom, fotografisali su je paparaci, međutim pažnju medija je privuklo njeno lice prekriveno modricama.

Ajerland, koja se od aprila ove godine nalazi u jednom centru za rehabilitaciju zbog "emotivnih trauma", napala su tri muškarca. Takođe, izvor je otkrio da je Ajerland već nekoliko dana trpjela maltretiranje nepoznatih muškaraca.

- Prije sedam dana grupa muškaraca je automobilom pratila Ajerland. Ona se vratila u centar za rehabilitaciju i zatražila od obezbjeđenja da interveniše i zaštiti je od uznemiravanja - rekao je izvor.

Međutim, napad na nju se ipak desio. Ajerland je u centar za odvikavanje od alkohola i droge otišla nakon raskida sa reperkom Ejndžel Hejz, da bi se oporavila od emocionalnih trauma, a tu je upoznala i svog novog momka.

Prije nego što je otišla u ovaj centar Ajerland se obratila svojim fanovima i na društvenim mrežama napisala da mora da se skloni neko vrijeme i da će joj trebati dosta vremena da sa njima podijeli svoju traumu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana