Presedan u kraljevskoj porodici? Princ Vilijam se nakon šest godina obratio bratu

G.S.
Foto: Abc Njuz

Princ Vilijam nedavno je ponovo pomenuo svog brata Harija u dokumentarnom filmu pod nazivom „Princ Vilijam: Možemo li da stavimo tačku na beskućništvo“, koji će uskoro biti prikazan u Britaniji.

Ovo je iznenađenje za mnoge, jer Vilijam nije spominjao Harija šest godina, otkako je Hari napustio kraljevsku porodicu i iznjeo niz optužbi.

U jednom od isječaka iz dokumentarca, Vilijam se setio trenutka kada ga je njegova pokojna majka, princeza Dajana, prvi put odvela u dobrotvornu organizaciju za beskućnike, Pesidž. Ovaj dio filma privukao je pažnju obožavalaca kraljevske porodice, koji iščekuju nove informacije o njihovim odnosima.

— Moja majka je radila ono što radi i inače, bila je nasmijana i šalile se sa svima. Sećam se da sam pomislio: „Pa, ako svi nemaju dom, svi će biti stvarno tužni.“ Ali bilo je nevjerovatno koliko je bilo srećno, sjećam se dobrih razgovora, igranja šaha, razgovora i onda mi je sinulo da postoje i drugi ljudi koji nemaju isti život kao ja.

Zanimljivo je da su otuđena braća nedavno prisustvovala sahrani zeta svoje majke, lorda Roberta Felouza. Međutim nisu progovorili ni riječ, a Hari tokom cjelokupne posjete Velikoj Britaniji nije video porodicu. Kako navode pojedini britanski mediji, prinčevi Hari i Vilijam nisu razgovarali pune dve godine, prenosi Alo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana