Preminuo unuk poznatog repera: “Njegova energija će nastaviti da živi”

Agencije
Preminuo unuk poznatog repera: “Njegova energija će nastaviti da živi”

Velika tragedija dogodila se u porodici jednog od najpopularnijih repera na svijetu.

Unuk Snup Doga preminuo je samo deset dana nakon rođenja, a ovu tužnu vijest objavio je reperov sin Korde Brodus na Instagramu.

“Kai Lav 15.09.2019 - 25.09.2019. Moj sin Kai je donio toliko ljubavi i pozitivnosti na ovaj svijet. Njegova energija će nastaviti da živi, a ovih 10 dana ljubavi uvijek će biti specijalni za nas. Hajde da slavimo život i da se volimo dok smo ovdje. Hvala vam”, napisao je Korde na Instagramu i objavio video-snimak u kojem njegova ćerka ljubi brata u bolnici.

U nastavku videa je i fotografija na kojoj se vidi tabla koja je bila okačena na vratima bolničke sobe, a na kojoj je ispisan datum, ime djeteta, ali i riječi ljubav + svijetlost, ispod kojih je nacrtan smajli.

Korde je u komentarima napisao i da je dijete umrlo u njegovim rukama. Nakon objave video-snimka i fotografije na Instagramu, pratioci Snup Dogovog sina uputili su mu izraze saučešća, ali i riječi podrške.

“Mnogo mi je žao zbog smrti tvog djeteta”, “Ne postoje riječi za ovakvu tragediju”, “Uz tebe smo”, “Šaljem ti moju ljubav”, samo su neki od komentara Kordeovih pratilaca.

Korde nije želio da otkriva kako je njegov sin preminuo. Podsjetimo, Snup Dog je prvi put postao deda 2015. godine, kada je na svijet došao dječak koji je dobio ime Zajon, a reperov sin je 2018. godine dobio ćerku kojoj su dali ime Eleven.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana