Preminuo slavni glumac

GS
Preminuo slavni glumac

Glumac Tajler Kristofer preminuo je u 50. godini, piše "DailyMail". Najpoznatiji je po ulogama u "General Hospital" i "Days of Our Lives ", koje su mu donijele pet nominacija za nagradu "Daytime Emmy".

"S velikom tugom objavljumemo vijest da je umro Tajler Kristofer. Preminuo je jutros nakon srčanog udara u svom stanu u San Dijegu", napisala je Pola Smit, supruga glumčevog kolege Morisa Benarda koji je glumio sa njim u "General Hospital".

Tužnu vijest objavio je i Moris Benard na Instagramu, ističući da je Tajler obasjavao ekran u svakoj sceni koju je izvodio i uživao donoseći radost svojim vjernim obožavaocima.

"Bio je draga duša i divan prijatelj svima koji su ga poznavali", poručio je glumac i naglasio da je Tajler Kristofer bio zagovornik borbe za mentalno zdravlje i borbu protiv zavisnosti. Borio se sa bipolarnom depresijom i alkoholizmom. Više smo nego shrvani gubitkom našeg dragog prijatelja i molimo se za njegovu djecu i oca", napisao je.

Kristofer Tajler glumio je 1996. do 2016. Nikolasa Kasedina u "General Hospital", dok je do 2018. do 2019. bio član glumačke ekipe " Days of Our Lives ".

Od 2002. do 2004. bio je oženjen glumicom i producentkinjom Evom Longorijom Baston.

Glumac Tajler Kristofer bio je od 2008 . do 2021. oženjen bivšom ESPN reporterkom Brijen Pedigo sa kojom je dobio dvoje djece.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana