Preletjela 6 hiljada kilometara zbog jednog treninga

Agencije
Preletjela 6 hiljada kilometara zbog jednog treninga

Kanađanka, koja živi u Singapuru, je preletjela 6.000 km da bi vežbala 45 minuta u Sidneju.

To se zove odlučnost.

Dvadesetsedmogodišnja Vanesa Tan je ogroman fan Kajle Itsens (23), australijskog personalnog trenera i medijske senzacije. Vanesa nije razmišljala ni sekunde, već je rezervisala avionsku kartu za Sidnej da bi vidjela svog idola.

"Mislila sam da nikada neću imati šansu da odem na njen trening. Odlučila sam da spakujem stvari doletim ovdje i da iza sebe imam još jedno divno iskustvo kao što je ovo", rekla je Vanesa za jutarnji program.

Ova mlada Kanađanka je među prvima se prijavila za ovaj besplatan javni trening. Treningu Kajle Itsens je prisustvovalo oko 1.500 ljudi.

Nakon treninga Vanesa je rekla da je "bilo izuzetno naporno", jer prethodne noći nije dobro spavala od uzbuđenja.

"Bila sam u prvom redu tako da Kajla je mogla da me vidi. To me je dodatno motivisalo. U sebi sam stalno ponavaljala da mogu još", rekla je.

Međutim ovo nije usamljen slučaj. Fitnes instruktorka ima fanove širom svijeta koji dolaze na treninge samo zbog nje.

"Moj plan je da trening bude intezivan svih 28 minuta. To sam spojila nutricionističkim planom ishrane koji sam sama smislila, ali koji je prihvaćen i potvrđen kao adekvatan za ovu vrstu treninga. Ovo nisu treninzi da na brzinu dovedete svoje tijelo do željenog nivoa. Ovo je težak rad i životni stil", zaključila je Kajla Itsens.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana