Predstavnica Srbije na "Evroviziji" završila na Instagramu Zendeje!

GS
Foto: Agencije

Konstrakta, iliti Ana Đurić, već danima je glavna tema u regionu, ali i šire! Od kad je proglašena pobjednicom "Pjesme za Evroviziju" drama oko nje se ne stišava, a sad je dospjela i na visko šesto mjesto pjesama čiji tekstovi se najviše pretražuju u svijetu.

Konstraktina pjesma "In Korpore Sano", kojom će predstavljati Srbiju na  "Evroviziji" u Italiji, našla se među pjesmama čuvenih stranih izvođača kao što su Kanje Vest, Ed Širan i Kamila Kabeljo.

Pjesma talentovane Srpkinje je na listi između dvi numere američke glumice i pjevačice Zendeje, koja tumači glavnu ulogu u veoma popularnoj seriji "Euforija", a upravo ona je podjelila cijelu listu 10 najtraženijih pesama, uključujući i Konstraktinu.

- Srećna sam što se ljudima dopao nastup, koji je bio veoma jeftin - lavor i nekoliko rekvizita sa sajta "kupujem-prodajem" - otkrila je Konstrakta, podsetimo, u jednoj emisiji.

Konstraktina pjesma "In korpore sano" postala je, podsjetimo, pravi hit na Jutjubu. Ona je prva na listi najslušanjih pjesama u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Hrvatskoj. Konstrakta je zauzelo drugo mjesto na Jutjubu na Malti, treće u Norveškoj i Sloveniji, peto u Austriji itd, prenosi Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana