Pravi Majkl Džekson u inat Soniju

Glas Srpske
Pravi Majkl Džekson u inat Soniju

Majka preminulog kralja popa Ketrin Džekson, u inat izdavačkoj kući "Soni" objavila je "autentičnu" pjesmu Majkla Džeksona. Pjesma "Opis none" je samo jedna od tri stotine neobjavljenih pjesama Majkla Džeksona koje se nalaze u posjedu "JacksonSecretValut.com" čiji je Ketrin partner.

Ketrin je pjesmu objavila dan nakon što je muzička kompanija "Soni" objavila da novi album kralja popa izlazi u decembru ove godine, uprkos sumnjama da neke od numera nisu originalne, na šta im je Ketrin Džekson ranije skrenula pažnju.

- Da bismo razriješili konfuziju oko autentičnosti materijala koji će uskoro biti objavljen želimo da Majklovim fanovima poklonimo jedan original - rekao je poslovni partner Džeksonove majke Hauard Man.

Izdavačka kuća "Sony BMG" objaviće album "Majkl" uprkos protivljenjima porodice Džekson koja smatra da te pjesme nikad ne bi bile objavljene da pjevač nije iznenada umro, jer on nije bio zadovoljan njima.

- Da je želio da ih objavi on bi to sigurno i uradio. On ih je smatrao nedovršenim i zato ih nije ni uvrstio ni na jedan album - rekla je Džeksonova majka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana