Prava istina o kilogramima Bijonse, Rijane, Kejti Peri...

Agencije
Prava istina o kilogramima Bijonse, Rijane, Kejti Peri...

Iako je opšte poznato da iza svake slavne dame stoji čitav tim za uljepšavanje, žene se često pitaju kako one izgledaju u realnosti. Pa hajde da vidimo koji konfekcijski broj nose poznate dame.

Bijonse

Vlasnica najslavnijih kukova Bijonse, oduvijek je vešto sakrivala svoj konfekcijski broj, a o težini nije bilo ni govora. Ipak, dizajner Majkl Kosteljo u čijoj se haljini pojavila na dodjeli Gremi nagrada je otkrio da je njena haljina bila manja od broja 34 – "Ona je zaista malena i izgleda predivno", rekao je kreator.

Kim Kardašijan

 

Kim Kardašijan koja je svoju više nego neobičnu građu i pokazala na naslovnici magazina "Peper", zapravo je veoma sitna žena. Iako je tokom trudnoće bila na udaru medija zbog svoje kilaže, nakon porođaja se vratila u top formu i na svoju kilažu od 56 kilograma.

Rijana

Rijana, koja je uzor mladim djevojkama širom svijeta oduvijek je isticala ljubav prema oblinama. Tako je prije dvije godine priznala da nije zadovljna svojim telom jer nosi broj 28, američki nula, pa je rekla da je draža sebi kada je bucmastija – "Želim svoju guzu nazad", rekla je tada.

Kejti Peri

Omljena tinejdž zvijezda nije oduvijek bila zadovoljna svojim izgledom jer je kao dijete imala 65 kilograma i ogromne grudi. Danas Kejti ima oko 58 kilograma i potpuno je zadovoljna svojim izgledom.

Džesika Simpson

Jedna od najpoželjnijih plavuša na svijetu, seksepilna Džesika Simpson priznala je da se njen konfekcijski broj kreće između 34 i 36.

Mila Kunis

 

Zvijezda serije "Lude sedamdesete" i novopečena mama Mila Kunis oduvijek je imala oko 53, ali je često zbog uloga držala dijete. Naime, tokom snimanja filma "Crni labud" pala je na samo 43 kilograma i nije se osjećala dobro, a čak se jednom prilikom uporedila is a Golumom iz "Gospodara prstenova".

Hajden Penetijer

Sićušna glumica oduvijek je pazila na svoju težinu osim u trudnoći, što je potpuno opravdano. Na svojih 152cm i 48 kilograma, glumica je dobila još 17! Ipak, odmah nakon porođaja planira da se baci na dijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana