Poznati sarajevski ugostitelj priznao zašto je izgradio benzinsku pumpu

GS
Foto: Facebook

SARAJEVO - Sejo Brajlović, preduzetnik iz Ustikoline poznat po restoranu na Ilidži u Sarajevu, uskoro otvara poslovni objekat u svom rodnom mjestu.

On je inače u Ustikolini sagradio prvu benzinsku pumpu u istoriji ovog kraja, koja se nalazi u samom centru naselja, uz magistralni put.

Uz modernu pumpu u centru Ustikoline, kako smo ranije pisali, planiran je cijeli kompleks koji uključuje i ćevabdžinicu, kafić, market, sobe za odmor i spavanje i praonicu automobila, prenosi Biznis.info.

Brajlović je ovih dana u jednom podcastu ispričao zbog čega se odlučio na ovu investiciju, a prisjetio se i jednog događaja iz djetinjistva. Naime, kada je imao deset godina, neko je donio motornu žagu.

"Tad ko je imao motornu žagu, on je bio bogat čovjek. Moj je otac uzeo da to malo žaga, da se uči. Najedanput je nestalo goriva, i otac mi je rekao da idem u Foču ili u Goražde, da donesem pet litara benzina", prisjetio se Brajlović.

Kazao je da je tada izgubio cijeli dan kako bi donio benzin, a pritom je dio goriva prosuo i po sebi.

"Da mi je tad neko rekao da ću ja napraviti benzinsku pumpu, kao što sada pravim jednu modernu benzinsku pumpu, ja bih mu rekao ti si lud čovjek. Evo, pravi se u mom kraju, uopšte mi ona ne treba, ali to radim za svoj kraj, i nešto će ostati iza mene", dodao je poznati ugostitelj u podcastu CentroCast.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana