Poznati prvi izvođači na Egzitu 2022, ulaznice već danas u prodaji

GS
Foto: Promo

Već su objavljeni prvi hedlajneri na Exitu 2022 - Nik Kejv i njegov bend "The Bed Sids" nastupiće na glavnoj bini 8. jula, a na Dens Arenu stiže moćni Boris Brejča.

Četvorodnevne i jednodnevne ulaznice od danas su već u prodaji. Jednodnevne ulaznice za petak, 8. jul, kada nastupaju Nik Kejv i Bed Sids dostupne su po poklon cijenama, sa preko 40 odsto popusta.

Kralj alternativnog roka Nik Kejv sa svojim bendom Bed Sids i velikan elektronske scene Boris Brejča prvi su potvrđeni hedlajneri 21. izdanja Ehit festivala, koji će biti održan od 7. do 10. jula 2022. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, prenosi b2.

Jedan od najoriginalnijih i najuticajnijih bendova na svijetu, predvođen rok propovednikom zagrmeće sa glavne bine festivala u petak, 8. jula, dok će utemeljivač hig teh minimal tehna i jedan od apsolutnih miljenika klupske publike nastupiti na Dance Areni.

Ovogodišnji EXIT, koji je posjetilo više od 180.000 ljudi, bio je prvi veliki internacionalni muzički festival koji se održao od početka pandemije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana