Poznati prošetali pistom na Beogradskoj nedelji mode

Agencije
Poznati prošetali pistom na Beogradskoj nedelji mode

Pošto je Velika Britanija gost domaćin na ovogodišnjoj Beogradskoj nedelji mode, nekoliko programa u ovoj manifestaciji koja je otvorena u petak, posvećeno je upravo britanskoj modi i pop kulturi...

Belgrade Fashion Week je u čast gostiju iz Velike Britanije i predstojećeg dugo očekivanog koncerta benda Depeche Mode organizovao reviju pod nazivom „Black Celebration " kao svojevrstan spoj modnog izraza sa muzičkim. Kako sam naziv kaže, tema ove revije bila je crna boja kao vječita inspiracija mnogih umjetnika, sinonim za eleganciju, stil i muzički evergrin benda Depeche Mode. Između ostalih poznatih ličnosti pistom su prošetale novinarka televizije B92, Maša Mileusnić i finalistkinja Prvog glasa Srbije, Nevena Božović.

Na Black Celebration reviji koja je otvorila 33. Perwoll Fashion week učestvovalo je dvadesetak najznačajnijih domaćih dizajnera, uključujući i one iz mlađe generacije koji svojim kreativnim dostignućima grade regionalnu i međunarodnu karijeru: JSP, Ana Ljubinković, Ines Janković, Dejana Momočilović, Iva Stefanović, Igor Todorović, Ivana Pilja, George Stdžler, Bata Spasojević, Ana Vasiljević, , Ana Grebec, Marija Jelesijević, Iva Soković, Ivana Ristić, Valentina Obradović, Leonora Vekić, Jelena Stefanović, sestre Stevančević, Ljuba Sikimić, Marta Miljanić, Lada Dragović, Marija Sinđelić, Nataša Šarić.

Iste večeri uslijedila je revija brenda UGG Australia poznatog po svom klasičnom modelu čizama, koji na srpsko tržište donosi specijalnu UGG kolekciju za proljeće/ljeto 2013 „Moroccan Mystique", inspirisanu živopisnim i egzotičnim svetom Marakeša. Kampanja za ovu kolekciju je snimljena baš u tom gradu, a pistom u Beogradu prošetala je i Ivon Jafali.

Posljednja revija na programu bilo je brend N SPORT koji nam je predstavio Puminu kolekciju proljeće/ljeto 2013! PUMA je jedna od vodećih lifestyle kompanija u dizajnu sportske obuće, garderobe i aksesoara. Na oduševljenje ljepšeg dijela publike Vlada Vuksanović šetao je pistom u interesantnim odjevnim komadima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana