Poznati pjevač obuzdao napadača u avionu nakon višečasovne drame i ispao heroj

Agencije
Poznati pjevač obuzdao napadača u avionu nakon višečasovne drame i ispao heroj

Pop zvijezda osamdesetih Ričard Marks doživeo je jednu neprijatnu situaciju na letu za Južnu Koreju. Zbog onoga što je učinio mnogi ga smatraju herojem.

Pedesettrogodišnji pjevač priskočio je u pomoć kabinskom osoblju kada je jedan od putnika napravio pravu dramu u avionu. Maksova žena Dejzi opisala je kako je izagledala neprijatna četvoročasovna scena.

Putnik je najednom počeo da napada one koji su se sa njima našli na istom letu.

"Kada je počeo da gura žensko osoblje i vuče ih za kosu, Ričard je bio prvi koji im je priskočio u pomoć. To je trajalo četiri sata. Osjećala sam se užasno zbog onoga šta su ljudi sve morali da istrpe. Niko od nas nije bio pripremljen za to", napisala je ona na svom Instagram profilu.

Ona je dodala i da kabinsko osoblje uopšte nije znalo kako da reaguje u ovakvoj situaciji, jer nije uspjelo da oneosposobi nasilnika, nisu znali kako da iskoriste taster, kao ni kako da zaštite putnike. To je potrvrdio i sam Ričard na svom Tviter profilu.

"Posada je bila potpuno nespremna da situaciju zadrži pod kontrolom. Dejzi i ja smo kod kuće na sigurnom. Uradio sam samo ono što mislim da bi bilo ko drugi učinio u istoj situaciji, nikakav herojski podvig zapravo", napisao je pevač.

Napadač je predat policiji po slijetanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana