Poznati na dan izbora: Krisi Tajgen nervozno kuvala, Bela Hadid isprozivala repera

B92
Foto: Getty Images

Cijeli svijet sa neizvjesnošću prati rezultate američkih izbora i dok se Donald Tramp i Džo Bajden nadmeću za jedno od najvažnijih funkcija na svijetu, poznate ličnosti širom svijeta molili su svoje obožavaoce da izađu na izbore, ali su i ponosno pokazivali svoje naljepnice da su iskoristili svoje biračko pravo.

Kim Kardašijan pokazala je naljepnicu "Glasala sam" na Tviteru, nakon izlaska na birališta. "Glasala sam. A vi?", napisala je ona, iako nije objelodanila za koga se tačno opredijelila.

Njen suprug Kanje Vest takođe se ušao u predsjedničku trku, najavljujući svoju kandidaturu ranije ove godine. Kanje je rekao da daje svoj glas - sebi.

"‘Bog je tako dobar", napisao je u tvitu. "Danas prvi put u životu glasam za predsjednika Sjedinjenih Država i to za nekoga kome zaista vjerujem ... za sebe."

Reperka Kardi Bi je bila spremna da glasa u veoma ranim jutarnjim satima. Na Instagram storiju podjeljenom tačno u 5.02 ujutru, dokazala je obožavaocima da je budna. Razgovarajući sa obožavaocima nakon toga, uputila ih je da slijede njen primjer, dok joj je pokazivala naljepnice "Glasala sam" na nosu.

Dženifer Lopez je podrža Džoa Bajdena na američkim izborima pokazujući svoju naljepnicu.

Ona je postavila selfi u ogledalu, pozirajući u sportskom grudnjaku i ogromnim sunčanim naočarama, podsjećajući pratioce ne samo da glasaju nego da ona sa 51. godinom ima sjajne trbušnjake.

Krisi Tajgen i njen suprug Džon Ledžend u više navrata su iznijeli svoja osjećanja uoči izbora, javno podržavajući Džoa Bajdena i pojavljujući se na skupu za ovog kandidata. Nakon što se pojavila na skupu u Filadelfiji, manekenka je najavila da se neće tuširati nakon zagrljaja sa Kamalom Haris, kandidatkinjom za potpredsjednika.

Krisi je podijelila niz duhovitih objava na storiju povodom izbornog dana, a jedan od njih je pokazao kako "kuva zbog stresa" tokom prebrojavanja glasova.

Zvijezda je sjekla avokado dok je njena prijateljica marinirala cijelo pile.

"Stres-gvakamole je najbolji gvakamole", napisala je manekenka.

Bela Hadid prozvala je repera Lil Pampa zbog podrške Donaldu Trampu. Reper je na Instagramu podijelio transparent kojim je podržao predsjednika na američkim izborima. Supermodel Bela je prokomentarisala ovo ponašanje kao "neodgovorno".

"Ovo dijete je gubitnik", napisala je Bela, dodajući da je vrijeme da se preseli na Mars. Selena Gomez je molila ljude da glasaju, posebno one koji izlaze na birališta prvi put.

"Znam da su mnogi od vas glasali i tako sam ponosna i srećna što jeste, ali ima još mnogo ljudi koji nisu. Molimo vas da u ovom trenutku glasate lično, ako možete, posebno u Teksasu, Pensilvaniji i Floridi", navela je pjevačica, podsjećajući pratioce da je svaki glas važan.

Glumica Sara Džesika Parker nedvosmisleno je pokazala koga je podržala, šetajući se ulicama u duksu i čarapama sa imenom Džoa Bajdena ili sloganima njegove kampanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana