Poznati influenser nakon noćnog izlaska zamalo ostao bez ruke (VIDEO)

GS
Foto: Printskrin

​Marko Kovačević, poznati influenser, nedavno je na TikToku podijelio šokantnu priču o neobičnoj povredi koju je zadobio nakon noćnog izlaska.

Nakon buđenja, Marko je na svojoj ruci primijetio veliku žutu mrlju, za koju je prvo pomislio da je opekotina od cigarete. Međutim, ubrzo je saznao da je situacija mnogo ozbiljnija nego što je mislio.

Marko je ispričao kako je, nakon što je prekinuo s djevojkom, odlučio provesti noć na splavu s prijateljima. Kada se sljedećeg jutra probudio, na ruci je primijetio veliki žuti plik. Prvo je pomislio da je riječ o opekotini od cigarete, no prijatelj mu je savjetovao da potraži ljekarsku pomoć jer plik nije izgledao kao tipična opekotina.

Kako su dani prolazili, situacija se pogoršala – plik se povećao, a ruka mu je postala crvena i otečena. Kada je konačno posjetio Hitnu pomoć, ljekari su mu rekli da je vjerovatno riječ o ugrizu pauka. Uprkos primljenim injekcijama, stanje se nije popravilo, pa je Marko otišao na dodatne pretrage.

@mkxrema insta: mkxrema Storytime fyp survivorsrbija life storytime original sound - Marko Kovacevic

Nakon nekoliko sati čekanja, doktorica mu je rekla da hitno mora u bolnicu, ali nije željela otkriti razlog. Kasnije je saznao da su ljekari sumnjali na najgori scenarii – otrovnog insekta čiji ugriz može izazvati ozbiljnu nekrozu mišića. Objasnili su mu da je jedini način da se spriječi širenje otrova amputacija zaraženog dijela.

Tokom boravka u bolnici, Markovo se stanje dodatno pogoršalo. Bio je podvrgnut brojnim pretragama i pregledima, a njegov slučaj je analiziralo 25 različitih ljekara i studenata. Uprkos svemu, ljekari nisu mogli precizno identifikovati što je uzrokovalo tako ozbiljnu reakciju, ali su pretpostavili da se radi o ugrizu rijetkog insekta koji se obično nalazi u Dominikanskoj Republici i Africi.

Markova priča izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama, a on je i dalje u potrazi za odgovorom na ovu misterioznu povredu, prenosi “Klik”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana