Poznati glumac izaziva Trampa: Hajde da dogovorimo sastanak, pa da ti razbijem glavu

Agencije
Poznati glumac izaziva Trampa: Hajde da dogovorimo sastanak, pa da ti razbijem glavu

Poznati glumac i bivši guverner Amerike Arnold Švarceneger ne odustaje od javne svađe sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom.

Naime, svađu je prošlog mjeseca započeo Tramp kada je komentarisao kako rijaliti šou "The Apprentice " ima slabu gledanost otkako je glumac tamo domaćin.


Predsjednik je nekada bio zvezda ovog šou programa, a sada je tu Švarceneger koga Tramp proziva da ne zna da održi gledanost.

"Bio je grozan kao guverner Kalifornije, a kao voditelj je još gori", izjavio je Tramp.

Glumac je za "Men’s Journal" otkrio da je prvo nazvao svog asistenra i rekao mu slijedeće: "Hajde da razmislimo na trenutak. Moj predlog je da zatražimo sastanak u Njujorku, a zatim da mu razbijemo glavu o sto".

Zvijezda "Terminatora" je shvatio ipak da tako nešto ne može da učini, pa je objavio vidio na Tviteru u kojem izaziva Trampa da jednako agresivno radi u korist Amerikanaca kao što radi u slučaju njegove gledanosti rijalitija.

Čuveni snagator je zadovoljan kako su ljudi reagovali na ovaj post jer smatra da je ispao veći diplomata od samog Trampa i da bi predsjednik trebalo da se ugleda na njega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana