Poznati di-džej pronađen mrtav, supruga se obratila potresnim rečima : "Čuvaću poslednji ples za tebe"

Telegraf
Foto: Afp

Stiven "Tvič" Bos (40), poznat kao di-džej koji je pratio Elen Dedženeres tokom nekoliko sezona njenog šoua, pronađen je mrtav.

 

Kako se navodi, on je izvršio samoubistvo.

Izvori iz policije ispričali su za TMZ da je Stivenova supruga Alison Holker uletela u stanicu policije juče, te bila veoma uplašena i ispričala da je njen suprug napustio njihov dom i to bez automobila - što je bilo nešto što nikada ne radi.

Nešto kasnije prepodne, hitna pomoć pozvana je u jedan hotel u Los Anđelesu, gdje su pronašli Stivena, a navodno je izvršio samoubistvo tako što je pucao sebi iz pištolja u glavu. Proglašen je mrtvim na mjestu nesreće.

Njegova supruga Alison potvrdila je tužne vijesti.

- Stiven bi obasjao svaku prostoriju u kojoj bi se pojavio. Cenio je porodicu, prijatelje i zajednicu više od svega i vodio nas je ljubavlju i svetlošću. Bio je stub naše porodice, najbolji muž i otac i inspiracija svojim fanovima - rekla je ona, pa nastavila:

- Da kažemo da je ostavio nešto iza sebe bilo bi malo, a njegov pozitivan uticaj nastaviće da se oseća. Sigurna sam da neće proći dan a da ne poštujemo sećanje na njega. Stivene, volimo te, nedostajaćeš nam i uvek ću sačuvati poslednji ples za tebe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana