Posvađali se Seve i Milan

Agencije
Posvađali se Seve i Milan

Vršac - Temperamentni bračni par Severina Vučković i Milan Popović se izgleda burno voli, ali isto tako i svađa, pa se prije tri dana hotel "Vila Breg", u kojem su tih dana boravili, navodno orio od njihove rasprave, poslije čega je Splićanka spakovala sina Aleksandra i svoje kofere i vratila se u Beograd, javile su agencije.

- Do prije tri dana Severina i Milan zajedno su boravili u Vršcu u svom hotelu i sve je bilo u redu, dok se pošteno nisu posvađali. S obzirom na to da je Milan veoma prijeke naravi, rasprava je kulminirala u glasnu svađu i sve je odjekivalo. Svi koji su čuli pravili su se da ne čuju i vjerovatno bi sve bilo u redu da Severini nije toliko prekipjelo da je odlučila da ode. Ona je istog dana spakovala svoje i sinovljeve stvari i napustila hotel. Koliko sam čuo, vratila se odmah u Beograd, a s Milanom je prestala da razgovara - ispričao je izvor blizak Vučkovićevoj i Popoviću.

Međutim, Severinin menayer Tomica Petrović je sve demantovao.

- Imate krive informacije, Severina je posljednji put bila u Vršcu kada se snimao spot za "Italijanu" - rekao je Petrović.

Inače, ovo nije prva svađa hrvatske pjevačice i srpskog biznismena za koju su i mediji saznali i o čemu se pisalo, budući da je pjevačica u maju takođe napustila partnera sa sinom, jer je Popoviću navodno smetao plač bebe. Vučkovićeva je nedavno izjavila da su svađe normalna pojava među partnerima i da se njih dvoje uvijek pomire.

- Mi smo kao svi mladi parovi. Volimo se i dobili smo dijete, a uz to ide da se ljubiš, grliš, svađaš kao pas i mačka, miriš. Ali bitno je da se volite, da obožavate jedno drugo i onda je sve lako - izjavila je jednom prilikom Vučkovićeva.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana