Posvađali se Boba Živojinović i Saša Popović

Glas Srpske
Posvađali se Boba Živojinović i Saša Popović

Vlasnik "Grand" produkcije Slobodan Živojinović je ljut zbog pada rejtinga tog programa i optužuje direktora Sašu Popovića da je glavni krivac za loše stanje u producentskoj kući. Riješen je da što prije proda "Grand" iz straha da će slabiji rezultati koje postižu njihove emisije u bliskoj budućnosti dodatno sniziti cijenu.

Živojinović je bio izuzetno neprijatan prema Popoviću, koji je odigrao ključnu ulogu u sprečavanju "Granda" da se prošlog ljeta preseli na Foks. Boba je optužio svog direktora da je napravio veliku grešku u procjeni jer su u to vrijeme za "Grand" mogli da dobiju 15 miliona evra, dok je danas cijena sigurno nekoliko puta manja.

- Boba želi da proda "Grand". Bukvalno - sad ili nikad. Njihove emisije više nemaju ni približnu gledanost kao prije godinu, kada je za njih bila zainteresovana tadašnja televizija Foks. Samim tim je i cijena pala, što je navelo Bobu da se odluči na prodaju kako bi uzeo koliko-toliko novca i da njegova investicija ne bi i dalje tonula u propast - navodi izvor upućen u odnose u "Grandu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana