Poslije tri trudnoće ponosno pokazala strije u bikiniju

Agencije
Poslije tri trudnoće ponosno pokazala strije u bikiniju

Rejčel Holis je majka troje djece koja je okačila svoju fotku u bikiniju na društvene mreže i tako oduševila ljude širom svijeta.

Holina fotka u bikiniju koja pokazuje prirodno žensko tijelo nakon tri trudnoće sa manjim viškom i strijama na stomaku dobila je preko 340 hiljada lajkova.

Zapravo ono što je napisala kraj fotke nateralo je toliki broj ljudi da podrži ovu ženu.

"Imam strije i nosim bikini. Da, imam stomak jer sam rodila troje djece, ali i dalje nosim bikini. Donji stomak mi je opušten i nosim bikini", napisala je ova mama tri dječaka.

"Nosim bikini jer sam ponosna na svaki detalj mog sadašnjeg tijela. Ti detalji pokazuju da sam bila blagoslovena da nosim tri bebe u stomaku, a moj mlitav stomak pokazuje to da sam radila mnogo kako bih izgubila trudničke kilograme".

"Nosim bikinij jer jedini muškarac do čijeg mišljenja mi je stalo zna kroz šta sam sve prošla kako bih izgledala ovako. Taj isti muškarac mi kaže da nikada nije vidio ništa privlačnije od mog tijela."

"To nisu ožiljci, već samo strije,a vi ste ih, drage dame, zaradile. Pokažite to tijelo s ponosom", završila je Holi čiji je post prokomentarisalo preko 10 miliona ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana