Poslije razvoda posjećivala psihologa: Suzani Mančić prvi muž priredio pakao

GS
Poslije razvoda posjećivala psihologa: Suzani Mančić prvi muž priredio pakao

Suzana Mančić važila je za jednu od najljepših voditeljki, a i sama je priznala da je imala mnogo udvarača.

Prvi muž Suzane Mančić bio je član tada popularnog benda "Sedmorica mladih" Nebojša Kunić.

Par se vjenčao 1989. godine, a razveo osam godina kasnije. Oni su tokom braka dobili dvije ćerke, Teodoru i Nataliju, a Suzana je jednom prilikom otkrila detalje njene i Nebojšine ljubavi.

"Obično kažem: onakva devojka, onakva udavača, a zaprosila muža kome je bila treća žena", kaže ona.

Voditeljka se zbog porodice na neko vrijeme povukla sa javne scene, pa je muža zajedno sa djecom pratila od Limasola do Moskve.

"Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane", izjavila je jednom prilikom.

Kasnije je otkrila da ju je suprug omalovažavao govoreći da više nije ni lijepa, ni mlada, iako tek što je zakoračila u četrdesete, kao i da je niko ne bi htio da nije postala njegova žena. Priznala je i da je patila od depresije, zbog čega je redovno posjećivala psihologa.

Bolji dani i nova ljubav stigla je ponovo u život Suzane Mančić kada je upoznala svog sadašnjeg supruga Simeona Ocomokosa.

Njih dvoje upoznali su se 2000. godine, a osam godina kasnije ljubav su krunisali brakom.

"Nekada su muškarci zbunjeni, nesigurni, i ako nešto stvarno želiš, potpuno je svejedno od koga će krenuti inicijativa i ko će probiti led. Mislim da je samo prvi put teško udati se, drugi put to ide lakše, imamo iskustva, znamo koje su nam slabost. Postanemo svesni vlastitih mana i vrlina, jer čovek s godinama upozna sebe i onda može da život dovede u red. Bilo je dana kad sam mislila kako možda nisam prava osoba za duge veze, brak. Međutim, ispostavilo se da grešim, da ipak jesam. Trebalo je samo da nađem pravog muškarca, čoveka koji me razume, koga ja razumem", rekla je ona tada, prenosi Pink.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana