Poslije razvoda Goca uživa na moru

Glas Srpske
Poslije razvoda Goca uživa na moru

Ko to kaže, ko to laže, da mama ne može da uživa sa kćerkom sama?! Iako je prije nekoliko dana i zakonski okončan njen brak sa Ivanom Marinkovićem, popularna pjevačica Goca Tržan ne krije zadovoljstvo i dobro raspoloženje tokom boravka na Crnogorskom primorju, na koje je nedavno otputovala sa svojom četvorogodišnjom kćerkom Lenom.

Paparaco je ovjekovječio Tržanovu dok se vrela hladila u svježoj morskoj vodi na jednoj plaži u Herceg Novom. Ponosno je pokazivala tijelo u dvodijelnom kupaćem kostimu, iako je nabacila koji kilogram. Društvo joj je na ležaljci, po starom dobrom običaju, pravila njena prijateljica, voditeljka Jelena Bačić-Alimpić.

Kako stvari stoje, biće da je razvod već "pase" u Gocinom rječniku, čemu u prilog govori i činjenica da se na završnom ročištu nije ni pojavila, već je potpis umjesto nje stavio advokat. Pa ko je lud da se razvodi lično i personalno, kada na svijetu ima toliko ljepših i prečih stvari, kao što je, recimo, ljetovanje! No, ruku na srce - Goca se proteklih mjeseci naradila, te je odmor svakako zaslužila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana