Poruka Meline Džinović tinejdžerkama: Zaista ne razumijem jednu stvar

Agencije
Poruka Meline Džinović tinejdžerkama: Zaista ne razumijem jednu stvar

Mlade tinejdžerke treba da nose jednostavne stvare, da svoju mladost i ljepotu ne opterećuju. Ovo je najvažniji modni savjet mlade dizajnerke Meline Džinović, koja je svojim modelima vratila seksepil i ženstvenost na domaće modne piste.

Kreatorka kaže da ne misli da su štikle dobar izbor za djevojčice od 13 godine, a nisu ni zdrave. Ona priznaje da su njoj napravile problem kada je počela da ih nosi.


"Zbog moje visine, kada sam počela da nosim štikle sa 17 godina, imala sam probleme sa kičmom. Nisam se bavila sportom i tako sam imala bolove. Zaista ne razumem današnje devojčice zašto toliko insistiraju, zašto moraju da troše toliko na odeću, šminku, odlaske šminkerima, frizerima. Mladost je lepa sama po sebi", rekla je gostujući u emisiji "150 minuta".

Melina Džinović priznaje i da je to savjet koji je čula od svog supruga, pjevača Harisa Džinovića.

"Mlada sam se udala, i tada mi je on govorio da mi ne trebaju skupe stvari, da to dolazi tek posle 35. ili 40. godine. Ja sam bila neumoljiva i nisam ga baš slušala, ali ja se trudim da to objasnim svojoj ćerki. Da joj objasnim da za kratkim suknjama i štiklama nema potrebe dok ne dođe u neke ozbiljnije godine. Tužno mi je to", rekla je dizajnerka, koja već četiri godine ima svoju modnu liniju "Hamel".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana