Pomirili se Selena i Džastin

Agencije
Pomirili se Selena i Džastin

Američka pjevačica i glumica Selena Gomez otputovala je iz Los Anđelesa u Norvešku gdje nastupa njen bivši momak, muzičar Džastin Biber, što je odmah pokrenulo glasine da njih dvoje pokušavaju da obnove romansu.

 Čini se da između bivšeg para još postoje neke "iskre" iako su prekinuli vezu početkom godine. Tamošnji mediji ističu da Selenino putovanje u Oslo nije slučajnost, te da Selena Džastina muči nejasnim signalima koje mu stalno šalje, iako pjevač trenutno ima i većih problema od ljubavnih.

Selena je i tekstopisac, a najpoznatija je po ulozi Aleks Ruso u Diznijevoj seriji "Čarobnjaci sa Vejverli plejsa". Poznata je i po ulogama u televizijskim filmovima "Još jedna priča o Pepeljugi" i "Program zaštite princeze". Ona je 2010. godine debitovala u svom prvom bioskopskom filmu "Nemoguća mlađa sestra". Godine 2008. potpisala je ugovor sa diskografskom kućom "Hollywood Records". Njen bend "Selena Gomez & The Scene" debitovao je albumom "Kiss & Tell ".

Biberov talenat 2008. otkrio je Skuter Braun koji je slučajno vidio njegove snimke na "Jutjubu". Godine 2009. objavio je prvi singl "One Time", koji je postao planetarni hit. Za samo dvije godine Biber je postao idol tinejdžera.

Selena je nedavno govorila da je burna ljubavna veza sa Džastinom Biberom za nju prošlost, ali da i dalje vjeruje u ljubav.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana