Pomirili se Demi Mur i Ašton Kučer

Glas Srpske
Pomirili se Demi Mur i Ašton Kučer

Prvi put otkako su se počele pojavljivati informacije i detalji o Aštonovoj (33) nevjeri, Demi Mur (48) i njen suprug viđeni su zajedno u javnosti, te su krenule glasine da se par ipak pomirio. Ulazili su u automobil ispred njene kuće. Ona je djelovala izgubljeno i mršavije nego ikad.

Već prošlog vikenda, kada se sama pojavila na premijeri filma "Margin Call" u kojem glumi, bilo je vidljivo da je glumica drastično smršala. Mnogi se plaše da bi taj gubitak kilograma mogao da utiče na njeno zdravlje. Glumica se zbog nevjernog supruga navodno izgladnjuje. Ima 44 kilograma na svojih 165 centimetara.

Demini problemi započeli su na šestu godišnjicu braka sa Aštonom. Dok ga je čekala u njihovom domu, on je bio na zabavi u luksuznom apartmanu hotela u San Dijegu. Tada je Demi prevario sa 22-godišnjom Sarom Lil.

Od tada su Demi i Ašton većinu vremena proveli odvojeno. Ona u Los Anđelesu, on u Njujorku.

Podsjećanja radi, i prije Aštonove prevare, par je imao problema u braku zbog čega su išli na bračno savjetovanje. Njegov vanbračni izlet sa Sarom bio je kap koja je prelila čašu. Demi je tada pod velikim pritiskom medija, bliskih prijatelja i porodice odlučila da ode kod advokata i zatraži savjete o razvodu. Bračno savjetovanje im nije pomoglo pa je advokat bio jedino što joj je preostalo. Sa njim je razgovarala o raspodjeli imovine.

Pošto je ona bila kod advokata, Ašton je svojim prijateljima rekao da očekuje da će Demi "svaki dan" podnijeti zahtjev za razvod braka. Ipak, u tom trenutku našao se pred osudom javnosti, a pala je i gledanost serije "Dva i po muškarca". Tada je molio Demi da ne pokreće razvod te da mu pruži drugu priliku. Nakon što su objavljene najnovije fotografije na kojima se vidi kako par izlazi iz svog doma i zajedno sjedaju u automobil, čini se da mu je ona, ipak, oprostila te da je par odlučio da spase svoj brak. Par je u braku od 2005. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana