Pomirili se Aca Lukas i Dara Bubamara

Glas Srpske
Pomirili se Aca Lukas i Dara Bubamara

Poslije tri godine svađe, Dara Bubamara i Aca Lukas su se pomirili prilikom nedavnog susreta u hotelu "Avala" u Budvi, a kako tvrde dobro obaviješteni izvori, njih dvoje su prešli preko svih uvreda koje su jedno o drugom iznijeli u posljednjih godina. Oni su se posvađali na Grand festivalu 2008. godine kada je novosadska pjevačica iznervirana lošim plasmanom teatralno napustila manifestaciju i nije čestitala kolegi na pobjedi.

- Dara i Lukas su se sasvim slučajno sreli na recepciji hotela. Lukas joj je džentlmenski prišao i pružio joj ruku, koju je ona prihvatila. Razmijenili su nekoliko rečenica, izvinili se jedno drugom za sve uvrede, a onda sjeli i popili piće. Sljedeća dva sata ćaskali su opušteno i smijali se kao da se nikad nisu ni svađali - otkriva izvor koji se zatekao na licu mjesta.

Da su se prije pomirenja pjevači nerijetko vrijeđali pokazuju samo neke od izjava, koje su Aca i Dara svojevremeno upućivali jedno drugom.

- Ta "pametnica" sa mozgom kolibrija je, sudeći po svojoj visini, do četvrtog osnovne živela u inkubatoru - rekao je jednom prilikom Lukas, kome Dara nije ostajala dužna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana