Po­lov li­bi­do je pre­jak

Glas Srpske
Po­lov li­bi­do je pre­jak

Še­ril Gas­kojn, biv­ša su­pru­ga ne­ka­dašnjeg le­gen­dar­nog en­gles­kog fu­dba­le­ra Po­la, ovih da­na je obja­vi­la bio­graf­sku knjigu "Stron­ger: mdž li­fe sur­vi­ving Gaz­za", u ko­joj izno­si broj­ne pi­kan­te­ri­je iz njiho­vog bra­čnog ži­vo­ta.

Njena knjiga, ka­žu, još će vi­še na­ru­ši­ti iona­ko lo­šu re­pu­ta­ci­ju 42-go­dišnjeg fu­dba­le­ra, sklo­nog neu­mje­re­nom uži­vanju al­ko­ho­la i dro­ga. U svo­joj ispo­vi­jes­ti Še­ril (44) opi­su­je te­ške tre­nut­ke ko­je je pro­ve­la u 12 go­di­na ži­vo­ta sa sla­vnim Ga­zom, pa ta­ko na­vo­di da ju je su­prug fi­zi­čki zlos­tavljao, a zbog ne­za­si­tog se­ksu­al­nog ape­ti­ta bi­la je čes­to pri­siljena da s njim vo­di ljubav i po de­set pu­ta dne­vno.

- U po­čet­ku sam mi­sli­la da sam ko­na­čno pro­na­šla ide­al­nog mu­škar­ca, bo­ga­tog, mi­log i stras­tve­nog. Ali, us­ko­ro se ta idi­la pre­tvo­ri­la u pa­kao. Dok mi je u po­čet­ku pri­ja­lo da uz se­be imam mu­ža ko­ji me to­li­ko že­li, s vre­me­nom sam shva­ti­la da je njegov li­bi­do pre­jak. Ako bih ga odbi­la, po­bje­snio bi. Ta­da bih mu po­pu­šta­la, jer je ipak bi­lo bolje pris­ta­ti na se­ksu­al­ni odnos ne­go da me pre­mla­ti - izja­vi­la je Gas­koj­no­va biv­ša že­na.

Ka­ko bi što bolje ilus­tro­va­la Ga­zi­nu ne­za­si­tost u se­ksu Še­ril je na­ve­la pri­mjer kad je njen biv­ši za­do­bio po­vre­du ukršte­nih li­ga­me­na­ta de­snog koljena, zbog če­ga je i ope­ri­san. Kad ga je po­sje­ti­la u bol­ni­ci, prva želja bi­la je da mu se pri­dru­ži u kre­ve­tu. Njegov se­ksu­al­ni ape­tit bio je to­li­ko jak da je re­do­vno po­sje­ći­vao pros­ti­tut­ke. Je­dnom ju je, pri­se­ća se Še­ril, u su­za­ma na­zvao da su mu no­vi­na­ri smjes­ti­li ne­ku dje­voj­ku ka­ko bi do­bi­li ma­te­ri­jal za skan­dal.

Še­ril ka­že da joj je pre­ki­pje­lo kad je Ga­za po­čeo da se opi­ja i dro­gi­ra pred dje­com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana