Policija privela Danijelu Vranić

Glas Srpske
Policija privela Danijelu Vranić

Pjevačica Danijela Vranić (36) privedena je u nedjelju oko 21.30 časova u Policijsku stanicu Stari grad na triježnjenje, kada je, poslije odbijanja da zaustavi automobil i svađe sa policajcima, ustanovljeno da je vozila sa 1,84 promila alkohola u krvi.

 Pjevačica je, pod dejstvom alkohola, velikom brzinom svojim "džipom" prošla kroz tri "crvena" svjetla i ulicu, privremeno zatvorenu zbog slavljenja pobjede odbojkaša, kada su policajci pokušali prvi put da je zaustave kod Studentskog parka u Beogradu. Ne mareći za njih, velikom brzinom je pobjegla kroz zatvorene ulice, prepune ljudi i stigla do hotela "Balkan" gdje je policija konačno uspjela da je zaustavi na zaprepašćenje prolaznika. Pod dejstvom alkohola Vranićeva je vikala na policajce i vrijeđala ih.

- Vikala je, psovala i pretila da će 'preći preko njih' ako se ne sklone. Desetak policajaca pokušavalo je bezuspešno da je obuzda i umiri. U jednom trenutku pokušala je čak i da pokrene automobil, ali na sreću, odustala je od te ideje - kaže prolaznik koji se slučajno zatekao u blizini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana