Pogledajte video, zavolićete golf VIDEO

GS
Pogledajte video, zavolićete golf VIDEO

Ponovo je Pejdž Spiranac u centru pažnje! Amerikanka koja je jedna od najatraktivnijih sportistkinja na svijetu inače se bavi golfom, a vuče i korjene sa Balkana.

Ona je porijeklom iz Hrvatske, a golfom je počela da se bavi na univerzitetu Arizona. Ipak, sada mnogo više zarađuje svojom ljepotom!

Od 2016. godine se bavila profesionalno sportom, a onda se povukla i krenula da se bavi novinarstvom, modelingom i raznim drugim poslovima. Čak je izvještavala sa prethodnog "Superbola" za "CBS", prenosi Mondo.

"Uzbuđena sam što mogu da objavim da sam gostujući dopisnik na Superbola za emisiju 'Inside Edition'! Gledajte me na TV-u da vidite svu zabavu", napisala je Pejdž na Tviteru i otkrila da će joj posebno zanimljiv biti koncert Rijane koji će se dogoditi tokom poluvremena.

Bila je mnogo puta u centru pažnje, pa je tako bila u žiži i kada je rekla da ima "dva razloga" zašto ima više pratilaca od Tajgera Vudsa, kada je govorila o Nikoli Jokiću... A sada je digla na noge svoje pratioce - dekolteom i porukom: "Nisi dovoljno dobar u golfu da bi pobjesnio!"

Pogledajte snimak koji je postao "viralan" na društvenim mrežama: 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana