Pogledajte neverovatne transformacije tamnopute lepotice: Tajra Benks kao Sindi, Kejt i Kara

zena.blic.rs
Pogledajte neverovatne transformacije tamnopute lepotice: Tajra Benks kao Sindi, Kejt i Kara

Moć transformacije je jedna od osobina koje su neophodne da bi jedan model postao super zvezda. Ova osobina očigledno je i jedna od komponenti koje su Tajru Benks dovele do zvijezda, a dokaz za to su nove fotografije koje je tamnoputa ljepotica objavila na društvenim mrežama.

Na fotografijama Tajra Benks pozirala je u ulozi svojih koleginica. Na prvi pogled, nema dileme i ubijeđeni smo da gledamo u fotografije Sindi Kraford, Kejt Mos i Kare Delavinj. Ipak ispod šminke na sve tri fotografije krije se 39- godišnja Tajra Benks. Možda ste pomislili da ovo i nije neki podvig, jer danas fotošop bukvalno čini čuda, a ukoliko jeste, prevarili ste se, jer je Tajra u svom komentaru na Instagramu napisala:  

- Bez fotošopa i retuširanja. Stvarne. Sirove. Samo sati sređivanja kose i šminkanja - kaže Tajra.  

Iako i u sopstvenoj koži Tajra izgleda zapanjujuće, željela je da se malo poigra i da oda počast modnoj industriji ali i ženama koje naziva svojim prijateljicama, koleginicama i konkurenkinjama.

Na fotografiji na kojoj Tajra pozira kao Sindi Kraford, tamnoputa manekenka na licu ima prepoznatljivi mladež koji svijet mode nepogrešivo povezuje sa Sindi, a sličnost između dvije žene koja je postignuta je zaista zapanjujuća.

- Fizički sam se transformisala u svog idola- napisala je Tajra Benks u komentaru na svoju imitaciju Sindi Kraford.

Za ulogu Kejt Mos Tajra je morala da prikrije svoje zanosne obline. Fotografija na kojoj je naslonjena na zid, a rukama prekriva poprsje, u pozi koja je karakteristična za Kejt, svjedoči da je u tome i uspela. Da gospođica Benks nije odmah objasnila projekat, njeni pratioci na Instagramu bili bi ubijeđeni da je zaista u pitanju Kejt.  

- Morala sam da prikrijem guzu i grudi- kaže Tajra uz fotografiju na kojoj pozira kao Kejt Mos.  

Na posljednjoj fotografiji, proslavljeni supermodel, pozirala je kao relativno nova zvijezda modne industrije Kara Delavinj. Izgled svoje mnogo mlađe koleginice Tajra Benks postigla je tako što je nosila kačket i napravila grimasu baš kao na jednoj fotografiji Delavinjove, a za tu priliku Tajra je i pojačala svoje obrve, jer su tamne i jake obrve Karin zaštitni znak.

 - Četiri sata friziranja i šminkanja i izgledam kao Kara Delavinj - napisala je Tajra u komentaru ove  fotografije.

Benksova je fotografije objavila u sred Njujorške nedjelje mode, a kaže da će nakon ove tri uslijediti još 12 fotografija na kojima imitira svoje koleginici, dakle ukupno 15.  

Tajri broj 15 mnogo znači, jer je imala upravo toliko godina kada je ušla u svijet mode u kome izgleda i nakon četvrt vijeka karijere, uživa.  

Domaćica, promoter i zaštitno lice popularnog šoa " Slijedeći američki top model", ovim fotografijama zadala je kandidatkinjama koje će učestvovati u novom ciklusu veoma težak zadatak.  

Tajra im je pokazala šta je svemoguće kada posao rade profesionalci. I u eri fotošopa, kada gotovo svako na obrađenim fotografijama izgleda lijepo, Tajra Benks podsjetila nas je na to šta za jedan model znači istinjski talenat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana