Pogledajte kako su holivudske zvijezde proslavile Božić

Agencije
Pogledajte kako su holivudske zvijezde proslavile Božić

Njujork - Mnoge holivudske zvezde proslavile su Božić sa svojim porodicama, a fotografije praznične idile podijelili su sa fanovima na društvenim mrežama, prenose agencije.

Kristina Agilera slikala se sa sinom u snijegu, Majli Sajrus u kostimu leoparda ispred jelke, Hju Hefner i Kristal Haris okruženi plišanim igračkama...

Kristina Agilera postavila je na “Tviteru” svoju sliku sa sinom Maksom u snijegu, dok se iza njih vide saonice koje vuku konji.

Osnivač “Plejboja” Hju Hefner i njegova vjerenica Kristal Haris pozirali su sa plišanim igračkama i poželjeli svima srećne praznike iz “Plejboj” vile.

Majli Sajrus riješila je da se za Božić dobro zabavi, pa se maskirala u leoparda i sa mlađom sestrom otvarala poklone ispod jelke.

Pjevačica grupe “Blek Aj Pis” Fergi i njen suprug Džoš Duhamel željeli su da budu originalni i duhoviti pa su napravili božićnu čestitku kao šaljivu fotomontažu i na retro čestitku postavili samo svoje glave.

Zvijezda serije “Kako sam upoznao vašu mamu” Nil Patrik Haris otkrio je da je proveo cijeli dan pripremajući svečanu trpezu i poklone za svoje blizance, da bi ustanovio da njegovog sina Gideona mnogo više zanima obična metla od poklona.

Stilistkinja poznatih i dizajnerka Rejčel Zoe nije ljubiteljka zimskih temperatura, te je poslala “Tviter” čestitku sa karipskog ostrva Sv. Bart.

Glumica Olivija Mun pokazala je svoju džinovsku božićnu čestitku u kojoj su sadržane sve lijepe želje za narednu godinu.

Ešli Tizdejl poslala je fotografiju iz pravog zimskog ambijenata uz toplu čokoladu i vunenu kapu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana